Poppolo Fashion

Tarina

Olen tehnyt töitä aiemmin mm. kosmetologina, maskeeraajaana ja kosmetiikan sisäänostoissa. Työni kautta muoti, kauneudenhoito ja vaihtelevat trendit tulivat tutuiksi. Opiskeluiden välissä tein satunnaisesti töitä tunnetussa helsinkiläisessä boutiquessa vaatemyyjänä ja pukeutumisneuvojana. Opiskellessani AMK estenomiksi tein kehitysprojektityön Pariisissa visuaalisesta markkinoinnista. Ulkomaankaupanopinnot antoivat hyvän pohjan käydä itse ostamassa tuotteet liikkeeseeni ulkomailta.

Eteläeurooppalainen muoti on ollut lähellä sydäntäni sen naisellisuuden ja rohkeuden vuoksi. Espanjaan rakastuin siellä viettämieni vuosien aikana. Mielenkiintoni maahan on vain syventynyt entisestään luettuani mm. Espanjan ja Välimeren historiaa käsittelevää kirjallisuutta sekä flamenco-tanssi harrastukseni myötä.

Liikkeeni paikaksi valitsin Espoon keskuksessa sijaitsevan kauniin liikehuoneiston, koska se tuntui heti puoleensavetävältä ja mukavalta monien näkemieni liikehuoneistojen jälkeen. Aina myöskään naiset eivät ehdi tai viitsi lähteä kauemmaksi ostoksille ja tänne on helppo tulla kauempaakin. Ratkaisuuni vaikutti myös se, että arvostan elämässä toimivuutta perheen ja työn välillä.

Haaveni oli aina perustaa oma liike, jossa voisin palvella asiakkaita kaikella omaavallani ammattitaidolla liittyen naisten hyvinvointiin ja kauneuteen. Toiveeni on luoda liikkeeseen hyvä henki, jonne on helppo tulla tutustumaan kauniisiin vaatteisiin ja tavaroihin sekä juttelemaan meille naisille tärkeistä asioista tai vain tapamaan toisiamme. Vain yhdessä voimme kehittää liikkeestäni yhteisen olohuoneen meille Naisille.

Tervetuloa!

Minna

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi: